Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt ved køb over 500 DKK Gratis retur 4,7 stjerner på Trustpilot

Dine spørgsmål, besvaret.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ordrer og forsendelse.

Kan jeg opdatere eller ændre min ordre?

Vi behandler alle ordrer rigtig hurtigt - nogle gange er det ikke muligt at ændre en ordre, når den først er lavet. Hvis dette sker, skal du blot vente på, at pakken ankommer, og vores Sleep Team vil hjælpe dig med at få den ombyttet og ændret til noget andet.

Du er mere end velkommen til at bruge livechat på vores hjemmeside, ringe på +45 2733 7377 eller skrive til hello@sekansleep.com. Vi vil gøre alt for at gøre dig glad.

Min ordre er forsinket. Hvad kan der gøres?

Covid19 har desværre betydet, at nogle af vores fragtpartnere har problemer med at levere så hurtigt, som de gerne vil. Vi kan kun bede dig om at være tålmodig. Vi får dine Sekan-produkter til dig så hurtigt som muligt.

Jeg tror, at min ordre er tabt. Hvad nu?

Hvis du ved, at pakken har forladt vores lager og er blevet afsendt, bedes du kontakte den kurer, der håndterer din ordre, da de vil have de mest nyttige oplysninger. Du er mere end velkommen til at bruge livechat på vores hjemmeside, ringe +45 2733 7377 eller skrive til hello@sekansleep.com. Vi vil gøre alt for at gøre dig glad.

Hvor sendes Sekan-produkter fra?

Alt kommer fra vores lager i Danmark.

Bliver ordrer behandlet i weekenden?

Ja. Vi arbejder syv dage om ugen.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer Visa/Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Diners og for nogle lande MobilePay og PayPal.

Accepterer I bankoverførsler?

Desværre. Ikke på nuværende tidspunkt.

Hvorfor blev min betaling afvist?

Vi accepterer Visa/Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Diners og for nogle lande MobilePay og PayPal. Hvis en af disse betalingsmetoder blev afvist, bedes du kontakte os på hello@sekansleep.com, og vi finder en løsning.

Hvordan kan jeg bruge en rabatkode?

Når du tjekker ud, bliver du spurgt, om du har en rabatkode.

Hvordan får jeg min ordre hurtigere?

Send os en e-mail på hello@sekansleep.com, så gør vi alt, hvad vi kan for at få din pakke frem i tide.

Returneringer og ombytninger.

Hvad er jeres returpolitik?

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, accepterer vi gerne ombytninger, refunderinger - inden for 30 dage. I løbet af november og december forlænges denne periode til 60 dage, fordi vi ved, at noget sengetøj vil blive købt som en gave. Vi tilbyder gratis returforsendelse på ombytninger. Hvis du ønsker at returnere en ordre, beder vi dig om at dække omkostningerne ved returforsendelsen. For at gøre dette lettere, sender vi dig en forudbetalt returlabel og trækker forsendelsesomkostningerne fra det samlede beløb, vi refunderer dig.

Hvad hvis mit produkt er defekt?

Vi bestræber os altid på at tjekke, at din ordre er helt i orden inden afsendelse. Skulle det ske, at du modtager et defekt produkt, bedes du sende en e-mail og et billede af det defekte produkt til hello@sekansleep.com. Vores Sleep Team vil med glæde hjælpe dig med at udskifte produktet.

Hvor lang tid tager det at få pengene tilbage?

Afhængigt af din bank kan det tage op til 14 dage - så snart den er accepteret. Ved returnerede varer, refunderer vi det til det kort, der blev brugt til at foretage købet - minus forsendelsesomkostninger, skatter eller importafgifter.

Hvor hurtigt vil min returnering blive behandlet?

Vi behandler returneringer løbende, og så snart vi har den returnerede vare registreret på vores lager, kontakter vi dig via e-mail. Hvis du har bedt om en butikskredit, udsteder vi dette med det samme og giver dig besked via e-mail eller i chatten. Afhængigt af din bank kan det tage op til 14 dage at få refusioner på din konto. Hvis du vil returnere en vare, har du 14 dage fra leveringsdagen til at fortælle os det. Og når du har modtaget en returlabel, yderligere 7 dage til at få varen tilbage til os.

Jeg har ombestemt mig. Hvordan bytter jeg min ordre?

Det sker! Hvis du vil have et andet produkt, farve eller størrelse, skal du bare bede om en store credit, når du registrerer din returnering. Når vi har fået ordren tilbage, udsteder vi kreditten med det samme, og du er fri til at vælge noget andet.9

Materialer og pleje.

Hvordan skal jeg vaske mine produkter?

Vi anbefaler at du vasker med koldt vand og vaskemiddel, der er miljøvenligt. Med vaskemiddel af en god kvalitet behøver du ikke at bruge varmt vand. Du kan stadig have rent sengetøj, spare penge og samtidig gøre noget godt for miljøet. Win win.  

Hvorfor bruger I økologisk bomuld?

Fordi den måde, det er produceret er venligere og gavnligt for miljøet, jorden og de mennesker, der producerer det. Der anvendes ingen giftige kemikalier, og økologisk bomuld bruger 90% mindre vand end ved konventionelt bomuld.

Hvad er GOTS-certificering?

GOTS er verdens førende standard for tekstilforarbejdning for økologiske fibre, herunder økologiske og sociale kriterier, understøttet af uafhængig certificering af hele tekstilforsyningskæden. Denne gennemsigtighed giver også forbrugerne beføjelse til at vælge de rigtige økologiske produkter, der stammer fra grønne forsyningskæder. Standarderne er meget høje, og vi sikrer konstant, at vi opfylder og endda overskrider disse standarder.

Hvad er Oeko-Tex 100 certificering?

Denne certificering sikrer, at hver eneste lille komponent, herunder vores tråd og knapper, testes for skadelige stoffer og at vores produkter samtidig er uskadelige for dit helbred og velvære.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Sekan Sleep Team er her for at hjælpe dig - chat, telefon eller e-mail.

KONTAKT OS

Abonnér på vores nyhedsbrev

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er i øjeblikket tom.