Materialer

Vi finder stor glæde i at håndtere naturens materialer som bomuld, uld og hør. Vi arbejder kun med disse naturlige materialer, da de ikke alene er skånsomme for miljøet, men også kendes for deres langvarige holdbarhed og behagelige fornemmelse mod huden.

Økologisk bomuld

Vi arbejder kun med økologisk bomuld, der dyrkes uden brug af kemiske sprøjtemidler, kunstgødning eller andre skadelige stoffer. Det har mange fordele i forhold til almindelig (ikke-økologisk) bomuld. Det er bedre for miljøet, da det ikke forurener jorden, vandet eller luften med skadelige stoffer. Og det kræver ikke store mængder kunstgødning og sprøjtemidler, hvilket reducerer den negative indvirkning på miljøet. Økologisk bomuld føles ofte også blødere og mere behagelig mod huden.

Uld

Uld har mange fordele. Det er temperaturreglerende og åndbart, så det holder dig varm om vinteren og kølig og sommeren. Det er også selvrensende, så det kan modstå lugt og snavs, og derfor behøver du ikke at vaske det så ofte. Og sidst, men ikke mindst, så er det utrolig slidstærkt, så du med den rette pleje og opbevaring, kan have glæde af dine uldprodukter i mange år.

Hør

Hør, en naturlig fiber fra hørplanten, er kendt for sin åndbarhed, holdbarhed og termiske reguleringsevne. Det er perfekt til varme sommerdage og kan vare i årevis. Hør kræver minimal vand og pesticider under dyrkning og er biologisk nedbrydeligt, hvilket gør det til et miljøvenligt valg.