Ansvarlighed

Som et ansvarligt brand er det helt afgørende for os, at vi er styret af vores værdier, i hver beslutning vi træffer og konstant er søgende efter bedre løsninger på tværs af industrien.

Læs mere om, hvordan vi arbejder som et ansvarligt brand herunder.

Naturlige materialer

Vi foretrækker at producere vores produkter af naturlige materialer som uld, bomuld, hør og merinould. Vi elsker de forskellige egenskaber og ønsker en så ren produktion som muligt. Vi vil have ærlige og rene produkter, som du med god samvittighed kan have tæt på kroppen og have i dit hjem.

Made to last

Vi mener ikke at verden har brug for mere, den har brug for bedre - derfor er vores produkter af allerhøjeste kvalitet, kan bruges i mange år frem og holder sæson efter sæson. Når vi sætter et nyt produkt i verden, er vores mål, at det skal kunne holde så længe som overhovedet muligt.

Arbejdsforhold

Vi har siden dag et, haft et tæt forhold til vores leverandører - det er hele fundamentet i vores forretning.

Vi arbejder kun med leverandører i Europa, for at kunne besøge dem hyppigt og sikre at arbejdsforholdene og vilkårene er ordentlige. Når vi finder de rigtige samarbejdspartnere, sikrer vi os først og fremmest, at vi arbejder ud fra de samme værdisæt - herunder at de sørger for gode arbejdsforhold, fair løn og overenskomster for deres ansatte. Vi har konstant tæt dialog og arbejder sammen på at blive mere endnu mere ansvarlige, på alle led og kanter.

Certificeringer

Certificeringer er en vigtig og stor del af vores ansvarlighedspraksis. Dette er din garanti for at produktet er rent og sikkert.

Alle vores produkter er Oeko-Tex certificeret. Derudovcer er alt vores sengetøj, håndklæder og lagner 100% GOTS certificeret. GOTS certificeringen sikrer en transparent forsyningskæde. Derudover giver økologisk bomuld et bedre liv for de mennesker der dyrker det - og de mennesker der har det tæt på kroppen og omgiver sig med det. Økologisk bomuld bruger 90% mindre vand og involverer ingen giftige kemikalier.

Ingen sæsonvarer

Vi arbejder ikke med sæsoner på samme måde som hos andre brands. Vi vælger kvalitet og kvantitet, og arbejder af samme årsag ikke med sæsonvarer, da det giver os mulighed og den fornødne tid til at designe og udforme hvert enkelt produkt - uden at gå på kompromis. Vores design og farvevalg er tidløst, kan bruges på alle tidspunkter af året og går ikke af mode. Dette er vores måde at sikre at du kan bruge vores produkter i mange år frem.

Emballage

Alt vores packaging er lavet af FSC™-certificeret pap. Ligeledes bliver alle ordrer pakket i FSC™ certificeret papir og FSC™ certificerede papkasser.

1% for the Planet

Vi er klar over, at de fleste virksomheder i øjeblikket tager mere fra planeten, end de giver tilbage. Vi ønsker at give noget tilbage og ved at være en del af 1% for the Planet, som er et globalt netværk af virksomheder og organisationer, forpligter vi os, til at være med til at skabe positive forandringer for vores planet og miljøet.  

Dette betyder at hver gang du investerer i et Sekan produkt, donerer vi automatisk 1% af vores omsætning til en række nonprofitorganisationer, der er dedikeret til at beskytte økosystemerne og dyrelivet på vores planet.