1% for the Planet

Vi har alle en rolle at spille i beskyttelsen af vores planet, og hvert eneste køb, du foretager hos os, er med til at hjælpe sagen!

Vi donerer 1% af vores omsætning

Vidste du, at mange virksomheder tager mere fra vores planet, end de giver tilbage? Vi ønsker at gøre noget ved dette og har derfor valgt at alliere os med 1% for the Planet, som er en fantastisk global bevægelse af virksomheder, der udelukkende fokuserer på at skabe positive og meningsfulde klimaændringer. Hver gang du investerer i et af vores bæredygtige produkter, er du ikke kun med til at støtte dine behov i dag, men donerer også 1% direkte til non-profit organisationer, der arbejder hårdt for at beskytte dyreliv og økosystemerne på vores planet! Lad os sammen støtte sager, der er dedikeret til at holde Moder Natur sikker for fremtidige generationer!

Nysgerrig? Læs mere her: www.onepercentfortheplanet.org

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp? Vi er her for dig! Tryk på chat-knappen, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Lad os få styr på det sammen!

Fri fragt

Få din ordre leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Nyd fri fragt hos os!

101 dages søvngaranti

Nyd komforten i dit eget hjem, mens du afprøver vores produkter med en fuld 10 dages søvngaranti. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi hver en krone tilbage - uden at stille spørgsmål!