Certificeringer

Vores produkter er blandt de bedste derude takket være vores strenge certificeringer. Du kan regne med produkter af højeste kvalitet - hver gang!

GOTS

GOTS står for "Global Organic Textile Standard", og er en international kvalitetssikring af økologiske produkter som vores sengetøj og håndklæder. Certificeringen viser, at produktionsprocessen følger strenge miljømæssige retningslinjer samt etiske standarder med hensyn til gode arbejdsforhold under fremstillingen af produktet.

Når et produkt er GOTS-certificeret, betyder det, at det er lavet af økologiske fibre. En uafhængig tredjepart undersøger hvert enkelt trin i produktets produktionsproces fra fiberindkøbet og hele vejen gennem fremstillingen. Så når vi siger, at vores sengetøj og håndklæder er GOTS-certificerede, betyder det, at de er lavet af økologiske materialer og produceret på en bæredygtig måde. I sidste ende er GOTS-certificerede produkter din garanti for, at du køber produkter, der er fremstillet med respekt for både mennesker og planeten.

Hvis du gerne vil vide mere om GOTS certificeringen eller lære mere om fordelene ved at købe produkter med denne certificering, kan du besøge følgende websted: www.global-standard.org

Woolmark

Woolmark certificeringen er et internationalt kvalitetssikringsprogram, der køres af International Wool Textile Organisation (IWTO), som er en global handelsforening, der repræsenterer uldindustrien. De ser frem for alt efter én ting: Ren uld.

For at være berettiget til Woolmark certificeringen skal et produkt opfylde visse kvalitetsstandarder, herunder brugen af ren uldfiber. Woolmark-logoet, tildeles kun produkter, der har bestået en grundig testproces. Det kræver engagement, men det betaler sig!

En af de vigtigste fordele ved Woolmark certificeringen er, at den hjælper med at identificere produkter, der er lavet med højkvalitets uld. Dette kan være særligt vigtigt, når det kommer til køb af uldprodukter, da kvaliteten af uld kan variere betydeligt fra ét produkt til det næste. Derfor er vi stolte af at vores plaider er fremstillet af Woolmark certificeret uld, der garanterer et stof af højeste kvalitet. Ved kun at vælge fibre af højeste standard kan vi sikre, at du kun oplever komfort og lang levetid med dit produkt!

Oeko-Tex

Oeko-Tex er en international standard for tekstilprodukter, der sikrer, at produkterne er fri for skadelige stoffer. Oeko-Tex certificeringen dækker hele produktionskæden, fra råvarer til færdigt produkt, og sikrer, at produkterne er fri for skadelige stoffer, der kan være dårlige for din sundhed og miljøet.

Når et produkt er Oeko-Tex-certificeret, betyder det, at det er testet og godkendt af en uafhængig tredjepart - dette gælder også for vores sengetøj og håndklæder.

Hvis du gerne vil vide mere om Oeko-Tex, kan du besøge følgende hjemmeside: www.oeko-tex.com

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp? Vi er her for dig! Tryk på chat-knappen, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Lad os få styr på det sammen!

Fri fragt

Få din ordre leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Nyd fri fragt hos os!

101 dages søvngaranti

Nyd komforten i dit eget hjem, mens du afprøver vores produkter med en fuld 10 dages søvngaranti. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi hver en krone tilbage - uden at stille spørgsmål!