Mødes vores producenter

Produktion

Vi tror på at gå den ekstra mil - ikke kun med vores design, men også når det gælder etiske og miljømæssige standarder. Vi samarbejder kun med leverandører, der deler denne samme forpligtelse til bæredygtighed og produktion af høj kvalitet, så du kan få både ro i sindet og et fantastisk produkt.

Vores produkter er udelukkende fremstillet i Portugal og Italien, hvor disse landes berømte håndværk er blevet anerkendt gennem tiderne for at producere state-of-the-art kvalitetsprodukter. Derudover skal alle fabrikker ikke blot bestå vores strenge vurderinger på regelmæssig basis, men de skal også kunne vise deres absolutte overholdelse af retfærdige arbejdsvilkår - ingen undtagelser er tilladt her.

Samtidig at arbejder vi hårdt på at reducere vores CO2-fodaftryk gennem genbrugsinitiativer - fordi vi bekymrer os lige så meget om Moder Jord som at skabe smukke designs!

Braga, Portugal

Da vi ønskede at tilbyde et produkt af højeste kvalitet, kom Portugal hurtigt til at stå øverst på listen. Og hvorfor Portugal? Det viste sig, at dette smukke land er kendt for deres førsteklasses tekstilindustri - så vi tog afsted på jagt efter den perfekte leverandør af sengetøj og håndklæder.

Vi skulle ikke vente længere - da Carlos åbnede sin families fabriksdøre i Braga og bød os velkommen indenfor. Vi vidste med det samme at vores søgen var slut. Deres imponerende certificeringer sagde meget om deres tilgang og engagement i at skabe produkter af høj kvalitet og lige så snart at de viste os rundt på produktionslinjen, var der slet ingen tvivl tilbage. En lang historie kort: Vi har arbejdet sammen lige siden!

Fabrikken stræber efter at gå ud over det sædvanlige for deres medarbejdere. Ikke alene sørger de for, at alle får en god løn og sikrer gode arbejdsforhold, men tilbyder også kvalitetsuddannelse i sundhed og sikkerhed - så de har de nødvendige værktøjer til at føle sig sikre på jobbet.

Hvert produkt er udformet med opmærksomhed på detaljerne, som vi ikke har set før. Vi kunne ikke være mere stolte af dette samarbejde og glæder os til fremtiden.

Braga, Portugal

Bergamo, Italien

Vi samarbejder med en leverandør, der ligger i de italienske Alper i byen Bergamo. De repræsenterer mange af vores egne værdier - nemlig innovation, bæredygtighed, håndværk og lang holdbarhed.

I samarbejde med Riccardo, som er daglig leder af virksomheden, har vi designet og udviklet en række højkvalitets toilettasker og hørpuder, som demonstrerer både håndværk og holdbarhed - perfekt til ethvert hjem!

Bergamo, Italien


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp? Vi er her for dig! Tryk på chat-knappen, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Lad os få styr på det sammen!

Fri fragt

Få din ordre leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Nyd fri fragt hos os!

101 dages søvngaranti

Nyd komforten i dit eget hjem, mens du afprøver vores produkter med en fuld 10 dages søvngaranti. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi hver en krone tilbage - uden at stille spørgsmål!