Vask og pleje

Med vores produkter investerer du i kvalitet, der holder hele vejen med dig! For at få mest muligt ud af dit produkt, anbefaler vi, at holde det væk fra direkte sollys og undgå at opbevare produkterne i plastik. Enkle tips, der sikrer maksimal levetid. Hvis der opstår spørgsmål eller bekymringer undervejs, skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi er her for dig - hele vejen igennem!

Sengetøj

1. Vask

For at bevare kvaliteten og holdbarheden af dit sengetøj anbefaler vi, at du giver det en skånsom vask med jævne mellemrum. Hold dig til 40 °C, med en lille mængde vaskemiddel. Hvis du har brug for en mere intensiv rengøring, kan du også vaske det ved op til 60 °C. Det er dog vigtigt at huske, at ved at vaske sengetøj på meget høje temperaturer kan få materialet føles mere stift, når det tørrer.

2. Tørring

Hvis du ønsker at holde dit sengetøj blødt, absorberende og i god stand så længe som muligt, anbefaler vi altid at lade det lufttørre. Er du ikke vild med at vente, kan du også tørretumblere ved lav varme, men pas på, at du ikke beskadiger stoffet med for meget varme.

3. Strygning

Vores sengetøj er designet til at bringe den hyggelige, afslappede og naturlige stemning ind i dit soveværelse. Du kan godt glatte det ud med et strygejern eller en steamer, hvis du har lyst til det - men uanset hvad, er der allerede sørget for kvalitet og langvarig holdbarhed!

Håndklæder

1. Vask

Vil du have, at dine håndklæder skal forblive hyggelige og bløde? Sørg for, at du vasker dem alene med en lille smule vaskemiddel. Hvis de kun er let tilsmudsede, bør 40 °C være tilstrækkeligt. Hvis de er meget beskidte, kan du gå op til 60 °C.

2. Tørring

Hvis du vil have dine håndklæder til at forblive lige så bløde og luksuriøse som den dag, du købte dem, er lufttørring nøglen! Ikke alene vil miljøet takke dig for det, men det vil de dejlige fibre også gøre. Hvis tiden er en faktor, kan du give dem en tur i tørretumbleren ved lav temperatur, men pas på med at overtørre dem, da det kan være hårdt for fibrene.

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp? Vi er her for dig! Tryk på chat-knappen, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Lad os få styr på det sammen!

Fri fragt

Få din ordre leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Nyd fri fragt hos os!

101 dages søvngaranti

Nyd komforten i dit eget hjem, mens du afprøver vores produkter med en fuld 10 dages søvngaranti. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi hver en krone tilbage - uden at stille spørgsmål!