Ombytning og retur

Det kan være lidt skræmmende at afprøve nye produkter, men hos os vil du aldrig føle dig presset. Vi sørger for, at du har al den tid, du har brug for til at beslutte dig. Vores 101-dages søvngaranti sikrer, at hvis produktet ikke er din kop te, er det så stressfrit som muligt at returnere det - uanset hvor meget du allerede har brugt (eller endda vasket) det! Vi ønsker, at oplevelsen af at prøve vores produkter skal være behagelig og bekymringsfri og derfor er alle returneringer på vores regning. Der er ingen betingelser: Blot en nem måde at finde præcis det, der fungerer bedst for dig. Du kan læse mere om vores 101 dages søvngaranti her. Hvis du ikke er sikker på, om du har truffet det rigtige valg om produktstørrelse eller farve, skal du ikke bekymre dig. Vi har din ryg! Såfremt emballagen stadig er uåbnet, har du mulighed for at ombytte dine produkter og få præcis det, du har brug for.

Bemærk blot - vores 101 dages søvngaranti gælder kun for kunder i Danmark pt og gælder ikke ved ombytning af brugte varer til andre størrelser/farver. Det er vigtigt for os at påpege, at vi aldrig videresælger åbnede varer fra kunder. Det er derfor vigtigt, at du dobbelttjekker størrelsen og farven på dit produkt, inden du åbner emballagen.

Vi er her for at hjælpe dig med at sikre, at du får det perfekte produkt. Hvis du ønsker at returnere eller ombytte dine produkter, bedes du kontakte os på hello@sekanstudio.com, og vi vil give dig instruktioner om, hvordan du skal forberede og sende din pakke. Det er meget vigtigt, at du først anmoder om en returnering eller ombytning, inden du sender dine varer tilbage til os. Varer der sendes tilbage, uden først at have anmodet om det, vil desværre ikke blive accepteret. Har du andre spørgsmål? Giv os et kald - vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp? Vi er her for dig! Tryk på chat-knappen, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Lad os få styr på det sammen!

Fri fragt

Få din ordre leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Nyd fri fragt hos os!

101 dages søvngaranti

Nyd komforten i dit eget hjem, mens du afprøver vores produkter med en fuld 10 dages søvngaranti. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi hver en krone tilbage - uden at stille spørgsmål!