ØKOLOGISK FRA DAG ET

VORES MATERIALER

Dette var en no-brainer for os. Fra start har vi valgt at forpligte os til at bruge 100% økologisk bomuld. Ved at opretholde vores jords sundhed bidrager den til et forbedret økosystem, hjulpet af landmændende der bruger naturlige landbrugsprocesser.

Økologisk bomuld giver et bedre liv for de mennesker der dyrker det - og de mennesker der sover i det. Udover det, bruger økologisk bomuld 90% mindre vand og involverer ingen giftige kemikalier.

Da sikkerheden og renheden af alle Sekan produkter er grundlæggende for os, bruger vi tredjeparter til at bekræfte, at vores råvarer lever op til de strenge internationale standarder, der kræves af økologisk landbrug.

Vi synes at det er skuffende, at kun 1% af bomuld dyrket rundt om i verden, er økologisk. Så ud over at opfordre dig til at omgive dig med Sekan produkter, opfordrer vi dig til bevidst at kigge efter økologiske produkter fra andre virksomheder, du køber fra. Sammen kan vi gøre en forskel.

Da sikkerheden og renheden af alle Sekan-produkter er grundlæggende for os, bruger vi tredjeparter til at bekræfte, at vores råvarer lever op til de strenge internationale standarder, der kræves af økologisk landbrug.