Certificeringer

Certificeringer er en vigtig og stor del af vores ansvarlighedspraksis. Dette er din garanti for at produktet er rent og sikkert.

GOTS

Alle vores håndklæder, lagner og sengetøj er økologisk certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS er den førende og bedste certificering for økologisk og socialt ansvarlig praksis, der dækker alle processer i forsyningskæden. Dette er din garanti for, at produktet både er helt økologisk - fra høst til færdigt produkt. Ligeledes, at det er etisk ansvarligt produceret under ordentlige arbejdsvilkår for dem, der producerer produkterne - såsom ventilation, pauser, overenskomster, ingen brug af skadelige kemikalier, mindsteløn osv.

Hvis du gerne vil vide mere om GOTS certificeringen eller lære mere om fordelene ved at købe produkter med denne certificering, kan du besøge følgende websted: www.global-standard.org

Oeko-Tex

Alle Sekan produkter bærer Oeko-Tex Standard 100 certificering. Denne certificering sikrer, at hver eneste lille komponent, herunder vores tråd og knapper, testes for skadelige stoffer, og at vores produkter også er uskadelige for dit helbred og velvære. Der er mange forskellige kriterier, som alle testes af uafhængige partnerinstitutter. I testen tager de højde for flere regulerede og uregulerede stoffer, der kan være skadelige for menneskers sundhed. Nye krav tilføjes konstant, og kriterierne testes løbende. Det er ikke let at holde styr på tilstanden af de skadelige stoffer hele tiden, så Oeko-Tex eksisterer udelukkende for at gøre dette for dig. De arbejder konstant på at skabe det reneste produkt.

Hvis du gerne vil vide mere om Oeko-Tex eller lære mere om fordelene ved at købe produkter med denne certificering, kan du besøge følgende hjemmeside: www.oeko-tex.com