Produktguide

Hvilken af vores sengetøjsfarver passer bedst til dig?

Hvilken af vores sengetøjsfarver passer bedst til dig?

Videnskaben har vist os, at farver kan have en stærk indvirkning på vores humør, følelser og adfærd. Derfor tænkte vi - hvis farver kan gøre så stor en forskel, hvorfor så ikke bruge dem til at hjælpe os med at falde til ro, når vi skal sove? Dette var vores vision, da vi omhyggeligt udvalgte vores fem farver. Selvom farverne ikke vil sende os direkte til drømmeland, vil de være et skridt i den rigtige retning.


Lyseblå

Lyseblå er en farve, der ofte forbindes med ro og afslapning. Når vi ser blå i himlen og havet, sender vores celler en besked til vores hjerne om, at vi befinder os i et roligt miljø. Dette kan hjælpe med at sænke vores puls og blodtryk. Blå kan også påvirke produktionen af melatonin i vores hjerne. Melatonin er et søvnhormon, der påvirker vores søvn-vågne cyklus. Når vi producerer mere melatonin, kan det forbedre vores søvn. Derfor kan det være en god ide at omgive sig med blå nuancer, når man forsøger at skabe en rolig atmosfære i soveværelset.


Lyserød

Lyserød er en blid og beroligende farve, der kan bringe en følelse af ømhed og romantik. Den er ikke truende og kan hjælpe med at skabe en afslappende atmosfære, der fremmer en god nats søvn. Det kan være det perfekte modsvar til en hektisk og stressende dag. Hvis du ønsker at skabe en rolig og afslappende stemning i dit soveværelse, kan det derfor være en god ide at vælge denne farve.


Grøn

Grøn er en farve, der har stærke associationer til naturen og kan hjælpe med at fremme følelser af ro og fred. Det er også den første farve, en nyfødt baby er i stand til at skelne, fordi det er den nemmeste farve for det menneskelige øje at observere. Disse egenskaber gør grøn til en god farve at have i soveværelset, fordi den kan hjælpe med at skabe en rolig og afslappende stemning, der er ideel for en god nats søvn.


Hvid

Hvid er en farve, der ofte bliver overset, men den har mange positive egenskaber, der kan være gavnlige for vores mentale og fysiske velvære. Farven symboliserer renhed og enkelhed, og det kan være beroligende og afslappende for trætte øjne og sjæle. Det kan også fremkalde følelser af sindsro og fred. Samtidig er hvid en åndelig og ydmyg farve, der kan bringe mental trøst og håb.


Beige

Beige er en neutral og uprovokerende farve, der betragtes som en varmere form for hvid. Begge farver er forbundet med sindsro og fred, men beige har en mere jordnær og almindelig følelse, der kan bidrage til en rolig atmosfære. Det gør beige til en af de bedste farver at have i soveværelset. Hvis du ønsker at skabe en rolig og afslappende stemning i dit soveværelse, kan det derfor være en god ide at vælge denne farve.

Marineblå

Marineblå har længe været et symbol på pålidelighed, men den kan også bruges til at tilføje et interessant præg, når du ønsker noget ud over det sædvanlige. Den er fantastisk til at holde tingene klassiske og samtidig give din kreativitet mulighed for at skinne igennem.

Rust

Rust er en farve, der står for modenhed og pålidelighed. Denne kraftfulde kombination giver farven en indbydende følelse af varme, som både er enormt beroligende. En perfekt nuance til at give tryghed til dig og dem i nærheden.

Valnød

Valnød er en både behagelig og pålidelig farve, der bringer den varme glæde fra rød og gul med sig. Valnød udstråler støtte og ro, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker at fremkalde positive følelser i soveværelset.

Dueblå

Dueblå er en æterisk farve, der ofte forbindes med pålidelighed og tryghed. Dens nuancer kan ses i naturen, som f.eks. i fjer på fugle (Duer) eller pels fra vilde dyr - og skaber et look, der er roligt og alligevel vovet.

Mint

Mint er som en beroligende balsam for sjælen. Denne rolige nuance kombinerer elementer af beroligende blå og balancerende grønne farver og er kendt for at fremme den indre fred - perfekt, når livet føles turbulent eller overvældende!

Rosa

Rosa er en opmuntrende farve som minder os om ægte kærlighed og forståelse. Når vi ser disse varme nuancer, kan de følelsesmæssige vibrationer give glæde i vores liv samt ny indsigt og ro til at tackle hverdagens udfordinger.

Lysegrå

Lysegrå er en farve uden dramatik. Det er den drømmende mellemting mellem vilde farvekombinationer og almindelig hvid. Grå appellerer til alle aldre med sin trøstende fortrolighed og "voksne" følelse, der antyder modenhed og pålidelighed - perfekt til at skabe et afslappet og alligevel moderne look dit soveværelse.

Sand

Sand er en unik hvid nuance - det er den perfekte balance mellem minimalisme og varme. Denne alsidige farve kan fremkalde følelser af fred, enkelhed og neutralitet uden at overvælde sanserne eller uden at skulle skille sig ud i mængden!

Læs næste

Trådtælling - hvad betyder det og bør du bekymre dig om det?