Donationer

Gør en forskel - læs om vores partnerskab med 1% for the Planet

Gør en forskel - læs om vores partnerskab med 1% for the Planet

Vi ønsker at gøre en reel forskel og bidrage til en bedre og sundere verden for fremtidige generationer. Ved at investere i et Sekan Studio produkt, støtter du ikke kun vores virksomhed, men også en række vigtige miljø- og dyrebeskyttelsesorganisationer.


Beskyttelse af miljøet

Organisationen blev grundlagt i 2002 af Yvon Chouinard, grundlæggeren af Patagonia, og Craig Mathews, grundlæggeren af Blue Ribbon Flies. Siden organisationen startede, har medlemmer doneret over 250 millioner dollars.

1% for the Planet er en international organisation, der arbejder for at beskytte miljøet og fremme bæredygtig udvikling. Organisationen består af virksomheder, der har forpligtet sig til at donere 1% af deres årlige indtægter til miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling.

På den måde kan virksomhederne give noget tilbage til naturen og bidrage til at bevare de ressourcer, som de tager fra. Samtidig kan de være med til at støtte organisationer, der arbejder for at fremme en bæredygtig fremtid for alle.


Giv tilbage og støt op

Vi tror på at vi sammen kan gøre mere og gøre en forskel.

Som medlem af 1% for the Planet forpligter vi os til at donere 1% af vores årlige omsætning til miljøbeskyttelsesorganisationer, der arbejder for at beskytte vores planet og dens ressourcer. Dette er en måde for os som virksomhed at give tilbage og støtte op om de miljømæssige initiativer, der er så vigtige for at sikre en bæredygtig fremtid. Dette inkluderer alt fra at beskytte truede dyrearter og miljøer, til at fremme bæredygtig landbrug og forskning i vedvarende energi.


Et netværk for miljøbevidste virksomheder

Som medlem af 1% for the Planet har vi også adgang til organisationens netværk af andre miljøbevidste virksomheder, hvilket giver os mulighed for at lære og dele erfaringer med andre, der har samme mål om at gøre en forskel.


Bæredygtig produktion

Derudover sætter vi en ære i at producere vores sengetøj, håndklæder og andre produkter på en bæredygtig måde. Det betyder, at vi kun bruger økologiske og bæredygtige materialer, og at vi arbejder på at reducere vores CO2-udledning og vandforbrug i produktionen.


Engageret i at bevare vores planet

Ved at være medlem af 1% for the Planet viser vi vores engagement i at bevare vores planet for fremtidige generationer. Vi opfordrer andre virksomheder til at slutte sig til os og støtte de vigtige miljøbeskyttelsesorganisationer, der arbejder for at bevare vores planet.

Med vores medlemskab af 1% for the Planet og vores fokus på bæredygtighed i vores produktion håber vi at kunne være med til at skabe en mere bæredygtig verden for fremtidige generationer. Du kan være sikker på, at når du køber vores produkter, bidrager du også til at støtte miljøbeskyttelse gennem vores donationer til 1% for the Planet. Lad os sammen gøre en forskel for vores planet!

Læs næste

Sådan får du en bedre nattesøvn
Hvad forskning siger om at sove med din hund