Sustainable products for your home. Simple, comfortable and without compromise. Handmade in Portugal with love.

Explore

Bæredygtige produkter til dit hjem. Uovertruffen kvalitet, komfortabelt og uden kompromis. Designet i Danmark og håndlavet i Portugal med kærlighed og omhu.

Vi har et ansvar

Hos Sekan forpligter vi os til at støtte 1% for the Planet ved at donere 1% af vores årlige omsætning til miljøbeskyttelse. Vi tror på, at små handlinger kan have stor indflydelse, og vores engagement i 1% for the Planet er en måde, hvorpå vi aktivt kan bidrage til at løse nogle af de største miljømæssige udfordringer i dag.

Læs mere

Produktion i Portugal

Vi stræber efter at skabe en positiv indvirkning gennem vores produktion i Portugal. Takket være vores tætte samarbejde med nogle af branchens mest dygtige håndværkere, bliver der lagt hjerte og sjæl i hvert produkt, med en stor opmærksomhed på detaljerne. Alle vores fabrikker er familieejede, og vores forhold til dem er mere end blot forretning; det er et dybt forankret partnerskab, der hviler på fælles værdier om social ansvarlighed, bæredygtighed og kompromisløs kvalitet.

Læs mere

Naturens gaver

Vi arbejder udelukkende med 100% økologisk bomuld, uld og hør, da disse materialer ikke blot repræsenterer naturens sublime håndværk, men også dens æstetiske skønhed. Hvert fiber af disse naturlige materialer bærer med sig historien om naturens egen frembringelse, og deres bæredygtige karakter giver os mulighed for at skabe med respekt for vores omgivelser.

Læs mere

Sekan er en kombination af begreberne miljø og ansvar på Japansk. Ansvar repræsenteres af "Se" fra "Sekinin", mens "Kan" fra "Kankyo" står for miljø.

Holdbart hele vejen igennem

Miljøet

Hvis vi ikke plejer vores jord, vil den forfalde. Verden har brug for, at vi passer bedre på den - derfor gør vi alt, hvad vi kan for at tage hensyn til miljøet og være ansvarlige i vores produktionsproces. Det kommer vi aldrig til at gå på kompromis med.

Mennesket

Ikke alle mennesker starter ud fra samme forudsætninger. Vi tager ansvar for at bidrage til en bedre verden for alle. Derfor sikrer vi, at dem, der er involveret i skabelsen af vores produkter, får en retfærdig løn, adgang til sundhedspleje, uddannelse til deres børn og meget mere.

Produktet

Når vi vælger materialer, går vi aldrig på kompromis med kvalitet og komfort. Derfor er alle vores produkter lavet i materialer, der er lavet til at holde år efter år, så du kan have glæde af dine produkter så længe som overhovedet muligt.