Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt ved køb over 500 DKK Gratis retur 4,7 stjerner på Trustpilot

Vores historie

Sekan blev grundlagt i 2021 og blev født ud fra ideen om skabe bæredygtige produkter til hjemmet der er designet til at skabe komfort og velvære og ikke mindst er lavet til at holde. Verden har ikke brug for mere, den har brug for bedre. Vi brænder for tidsløse og bæredygtige tekstiler - tekstiler som du vil og kan bruge i mange år frem og holder længere end bare en enkelt sæson. Vi opfordrer alle vores kunder til at beholde deres Sekan produkter for evigt, da de kun bliver bedre med tiden.

Komfort og velvære

Vores passion er at skabe originale og bæredygtige produkter, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Med vores produkter ønsker vi at danne rammerne for øjeblikke fyldt med ro og jordforbundenhed.

Produktion

Alle vores produkter er produceret i Portugal. For os er det vigtigt, hvordan vi producerer og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi alle vores produkter på en familiejet fabrik i Portugal, som holder til i Braga.

Fabrikken har dokumentation for deres fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet, for at sikre at alt er efter vores høje standarder. Dette gør at vi kan sove med god samvittighed.

Bliv en del af vores community

Vær den første til at vide, når vi modtager nye varer eller har spændende historier.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er i øjeblikket tom.