Sekan Studio søvngaranti

Med 101 dage til at afprøve vores produkter har du god tid til at beslutte, om de er noget for dig. Hvis det ikke er helt det, du leder efter - giver vi dig pengene tilbage, uden at stille spørgsmål.

Prøv hjemme i fred og ro

Shopping skal være sjovt, ikke besværligt - det er derfor, vi er på din side. Vi ønsker at sikre, at du føler tillid og ro i sindet ved hvert køb hos os, så indkøbet er stressfrit hver gang. Vi tager ansvaret fra dine skuldre!

Du fortjener at få en god nats søvn, og derfor tilbyder vi den ultimative ro i sindet - vores unikke 101 dages søvngaranti. I bund og grund kan du afprøve alle vores bløde kvalitetsprodukter i dit eget hjem i op til 101 dage - uden bekymringer.

Sådan fungerer vores søvngaranti

Vi inviterer dig til at prøve vores produkter i dit eget hjem - 100% risikofrit. Prøv vores produkter i op til 101 dage i dit eget hjem - nok tid til at du og produkterne kan blive forelsket i hinanden. Det er en nem måde at sikre, at dit sengesæt er et match made in heaven.

Bare rolig - hvis produkterne ikke er, som du forventede, refunderer vi hver en krone, og betaler endda for forsendelsen tilbage. Så snart vi har modtaget produkterne tilbage fra dig, ryger pengene direkte ind på din konto.

Hvis du har begået en fejl ved bestillingen, skal du ikke stresse - vi hjælper dig! Med vores søvngaranti kan du bytte uåbnede varer til andre størrelser eller farver. Hvis noget ikke helt passer til dig, kan du bare sende det tilbage og få præcis det, du har brug for i stedet - helt uden bekymringer! Vores søvngaranti kan dog ikke bruges til at bytte brugte varer til andre størrelser eller farver.

Vi er her for at hjælpe

Du fortjener at blive behandlet godt. Tryk på chat-knappen, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have.

Fri fragt

Få din ordre leveret direkte til din dør, kvit og frit. Ordrer bestilt inden kl. 16.00 pakkes og sendes samme dag, 365 dage om året.

101 dages søvngaranti

Nyd komforten i dit eget hjem, mens du afprøver vores produkter med en fuld 101 dages søvngaranti. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi hver en krone tilbage.