Sengetøjs farveguide

Velkommen til vores sengetøjs farveguide.

Videnskab - og vores egen erfaring - fortæller os, at farver har en meget tydelig effekt på vores humør, følelser og handlinger. Vi tænkte - hvis farver gør en sådan forskel, hvorfor så ikke bruge dem til at hjælpe os med at falde til ro når vi skal sove? Dette var vores vision, da vi omhyggeligt valgte vores fem farver. Farven i sig selv vil ikke sende os til drømmeland, men det vil være et skridt i den rigtige retning.

Gå i dybden og lær mere om vores 5 farver herunder.

Gentle Light Pink

Lys pink bringer en blid form for ømhed. Den er beroligende, ikke-truende og endda lidt romantisk. Den er indbegrebet af mange gode ting, der fremmer en afslappende nats søvn. Det perfekte modsvar til en hektisk og stressende dag.

Køb nu

Calm Light Blue

Vi ser blå i himlen og havet. To steder, som vi forbinder med ro og afslapning. Hjernen er særligt modtagelig for farven blå. Når du ser farven blå, sender dine celler en besked til hjernen om, at du er i et roligt miljø - hvilket hjælper med at sænke din puls og blodtryk. Når du ser blå, sender dine ganglionceller kemiske signaler til hypothalamus, hvilket er den del af hjernen, der er ansvarlig for at producere melatonin. Melatonin er et søvn hormon, der påvirker din søvn-vågne cyklus - når du producerer mere af dette, vil det forbedre din søvn.

Køb nu

Tranquility Green

Grøn er den første farve, en nyfødt baby er i stand til at skelne, fordi det er den nemmeste farve for det menneskelige øje at observere. Farven har stærke associationer til naturen, der hjælper med at fremme følelser af ro og fred. Præcis de følelser, du ønsker at have før og under søvnen.

Køb nu

Clean White

Funktionen og værdien af hvid overses ofte. Det symboliserer renhed enkelhed, som er beroligende og afslappende for trætte øjne og trætte sjæle. Farven fremkalder følelser af sindsro og fred. Samtidig er det en åndelig og ydmyg farve, der mentalt bringer trøst og håb.

Køb nu

Warm Beige

Beige er en virkelig neutral, uprovokerende farve og betragtes som en varmere form for hvid. Hvid og beige repræsenterer både sindsro og fred. Især Beige føles jordnær, almindelig og rolig. Dette gør farven til en af de bedste farver at sove i.

Køb nu