Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt ved køb over 500 DKK Gratis retur 4,7 stjerner på TrustpilotHvordan kan farver påvirke vores søvn?

Videnskab - og vores egen erfaring - fortæller os, at farver har en meget tydelig effekt på vores humør, følelser og handlinger. Tænk på røde biografsæder, dybe blå oceaner, klæbrig brun chokoladekage og levende gule sikkerhedsveste.  

 

Så hvis farver gør en sådan forskel, hvorfor så ikke bruge dem til at hjælpe os med at sove bedre? 

 

Dette var vores vision, da vi omhyggeligt valgte disse fem nuancer fra det spektrum, du ser på hjulet. At kende virkningen af hver farve - herunder hvid - vil påvirke vores humør. Farven i sig selv vil ikke sende os til drømmeland, men det vil være et skridt i den rigtige retning. 

Calm Light Blue

Vi ser blå på himlen og i havet. To steder, som vi forbinder med ro og afslapning. Hjernen er særligt modtagelig for farven blå, takket være særlige receptorer i din nethinde, kaldet ganglion celler. Disse celler er mere følsomme over for blå end nogen anden farve, og når de ser blå, sender de en besked til hjernen om, at du er i et roligt miljø - hvilket hjælper med at sænke din puls og blodtryk. Blå er en ikke-stimulerende farve, så når du ser det, sender dine ganglionceller kemiske signaler til hypothalamus, som er den del af hjernen, der er ansvarlig for at producere hormoner, herunder melatonin. Melatonin er en søvn hormon, der påvirker din søvn-vågne cyklus - producerer mere af det vil forbedre din søvn.

Shop nu

Tranquility Green

Grøn er den første farve, en nyfødt baby er i stand til at skelne, fordi det er den nemmeste farve for det menneskelige øje at observere. Farven har stærke associationer til naturen, der hjælper med at fremme følelser af ro og fred. Præcis de følelser, du ønsker at have før og under søvnen.

Shop nu

Warm Beige

Beige er en virkelig neutral, uprovokerende farve og betragtes som en varmere form for hvid. Hvid og beige repræsenterer både sindsro og fred. Især Beige føles jordnær, almindelig og rolig. Dette gør farven til en af de bedste farver at sove i.

Shop nu

Clean White

Funktionen og værdien af hvid overses ofte. Det symboliserer renhed enkelhed, som er beroligende og afslappende for trætte øjne og trætte sjæle. Farven fremkalder følelser af sindsro og fred. Samtidig er det en åndelig og ydmyg farve, der mentalt bringer trøst og håb.

Shop nu

Gentle Light Pink

Lys pink bringer en blid form for ømhed. Den er beroligende, ikke-truende og endda lidt romantisk. Den er indbegrebet af mange gode ting, der fremmer en afslappende nats søvn. Det perfekte modsvar til en hektisk og stressende dag.

Shop nu

Hvilken farve passer til dig?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bliv en del af vores community

Vær den første til at vide, når vi modtager nye varer eller har spændende historier.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er i øjeblikket tom.