Materiale

Føler du dig overvældet, når du skal købe sengetøj? Du er ikke alene.

Føler du dig overvældet, når du skal købe sengetøj? Du er ikke alene.

Der er så mange valgmuligheder, at det kan være en uoverskuelig opgave at købe sengetøj. Men du skal ikke lade dig overvælde af det! 

Med marketing gimmicks i massevis og et utal af forskellige muligheder (materialer, finish, vævninger, blandinger, økologisk og ikke-økologiske) er det svært at finde ud af, hvilket sengetøj der passer til dig.

Sandheden er, at ikke alt sengetøj er skabt lige - men hvem har tid til at lave al den research, der kræves for at indsnævre de 100 hvide sengesæt, til det perfekt for dig? 

Dette var en af de vigtigste grunde til, at vi startede Sekan Studio. Vi ønskede at gøre oplevelsen stressfri, forenkle processen og tilbyde bæredygtigt sengetøj - uden at skulle grave dybt i lommerne.

Udtrykket "Less is more" kunne ikke være mere passende

Er du træt af at gennemsøge internettet for at finde "det perfekte sengetøj"? Bare rolig - vi har klaret det hele for dig. Vi har gjort alt det hårde arbejde og brugt utallige timer på at finjustere hver eneste lille detalje, for at sikre at du kan læne dig tilbage og nyde en fredelig søvn.

Og hvis der skulle dukke noget op, så sig til! Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du f.eks. har spørgsmål til vores produktionsproces eller andre detaljer om sengetøjet. Sov godt.


Køb vores percale sengetøj

Læs næste

En guide til ren søvn - hvor ofte bør du vaske dit sengetøj?