Hvorfor 1% for the Planet?

Vi tror på at vi sammen kan gøre mere og gøre en forskel.

Ud over at gå helt i dybden med hvor og hvordan vores GOTS certificerede sengetøj og håndklæder er lavet, samt hvem der laver dem og hvad de er lavet af - er vi også forpligtet til at støtte vores planet igennem vores medlemskab i 1% for the Planet organisationen.

1% for the Planet er en stor global organisation, der har et netværk af tusindvis af virksomheder, nonprofitorganisationer og enkeltpersoner, som deler den fælles overbevisning om, at mennesker har et ansvar for at hjælpe med at beskytte vores planet. Virksomheder og brands, hvis produkter har 1% for the Planet-logoet, har forpligtet sig til at give 1% af det årlige salg til miljøvenlige nonprofitorganisationer, der udfører vigtigt arbejde over hele kloden. Siden organisationen startede i 2002, har medlemmer givet over 250 millioner dollars.

Vi har været stolte medlemmer af 1% for the Planet siden vi blev etableret i 2021 og vi ser kun frem til fortsat at give tilbage til lokale nonprofitorganisationer, der arbejder hårdt på at beskytte vores planet og skabe et sundere miljø for os alle.

Så hver gang at du investerer i et Sekan sengesæt eller et par Sekan håndklæder, doneres automatisk 1% af omsætningen til denne organisation. Vi håber virkelig, at mange flere virksomheder og brands vil støtte op om og blive en del af dette fantastiske initiativ og fælleskab - der er altid brug for flere, der gør en forskel.